Előfizetői tartalom

Kisebb települések és cégek is jelentkezhetnek a Virtuális Erőmű Program pályázataira

MTI
Újra megnyíltak a Virtuális Erőmű Program (VEP) pályázatai az energiahatékony, illetve energiatudatos vállalat, önkormányzat vagy intézmény cím elnyeréséért, de már nemcsak országos, hanem megyei szinten is, hogy kistelepülések és helyi cégek is bekapcsolódhassanak Magyarország legnagyobb fenntarthatósági programjába - hívta fel a figyelmet a VEP.

Az MTI-hez eljuttatott tájékoztatásuk szerint a pályázóktól olyan energiahatékonysági projektet, vállalásokat várnak, amelyek méretükhöz vagy tevékenységükhöz képest érdemi energiamegtakarítási vagy szén-dioxid-csökkentési eredményt hoznak. A közleményben felidézték, hogy egy év alatt összesen 55 megawatt erőművi kapacitást, 660 ezer megawattóra (MWh) villamos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés