Előfizetői tartalom

Koronavírus: itt vannak a legfontosabb hírek a járványról szombaton

Portfolio
Szombat reggelre 45,6 millióra nőtt a koronavírussal fertőzöttek száma a világon a Johns Hopkins Egyetem statisztikái szerint, a halálos áldozatok száma pedig elérte a 1,18 millió főt. A legtöbb fertőzöttet az Egyesült Államokban jegyezték fel eddig a járvány kitörése óta, több mint 9 millió főt, a második India, a harmadik helyen pedig Brazília áll. Közben Európát is durván sújtja a második hullám, több országban szigorú korlátozó intézkedéseket vezettek be, van, ahol kijárási tilalom lépett életbe.

2020. október 31. 21:09 Megosztás Közel teljes zárlat jön Angliában Jövő csütörtöktől négy hétre újból csaknem teljes zárlat lép életbe Angliában a koronavírus-járvány terjedésének megfékezése végett. Tovább...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés