Előfizetői tartalom

Csúnya lett a nap vége, de még így is szép pluszokat láttunk az amerikai tőzsdéken

Portfolio
A piacok ma alapvetően kedvezően fogadták, hogy a hétvégén eldőlt az amerikai elnökválasztás eredménye, majd a Pfizer mai bejelentésére ténylegesen is elszabadultak az indulatok, a német tőzsde közel 5 százalékot emelkedett, de a BUX-ot is percek alatt visszarántották az esésből, amelyet az újabb korlátozó intézkedések bejelenetését követően szenvedett el az index. Az amerikai piacon elképesztő jókedv uralkodott a nyitás körülig, majd egyre olvadtak a hatalmas pluszok, csúnya lett az utolsó óra, végül a három vezető index közül a Dow Jones, és az S&P 500 rendre 3%-os, illetve 1,2%-os pluszban zárt, a technológia-túlsúlyos Nasdaq pedig 1,5%-os esést produkált.

2020. november 09. 22:06 Megosztás Csúnya lett a vége - lászólag Az utolsó fél órában intenzív, 1,5-2% körüli esés bontakozott ki a vezető amerikai részvénypiacokon, amit feltehetően a napközbeni nagy emelkedés utáni profitrealizálás váltott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés