Előfizetői tartalom

Továbbra is veszteséges a Waberer's

Portfolio
A csúnya második negyedév után már látszanak a javulás jelei a Waberer'snél, bár a tavalyi év azonos időszakához képest még mindig alacsonyabb volt az árbevétel és az EBITDA is a harmadik negyedévben. A cég szegmensei közül a Nemzetközi Fuvarozási szegmens árbévetele visszaesett, azonban a Regionális Kontrakt Logisztikai és az Egyéb szegmens bevételei is nőttek a negyedévben. Hasonló tendencia látszott EBITDA soron is, az ITS-nél jelentős visszaesést, az RCL-nél és Egyéb szegmensben jelentős növekedést ért el a cég.

A Waberer’s árbevétele 19,3 százalékkal 137 millió euróra csökkent 2020 harmadik negyedévében, a Nemzetközi Fuvarozási Szegmens (ITS) árbevétele a flottacsökkentési program, illetve az EU alacsonyabb ipari termelési szintje miatt 36,3 százalékkal csökkent 2019 harmadik negyedévéhez képest. A Regionális Kontrakt Logisztika (RCL) szegmens árbevétele azonban – köszönhetően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés