Előfizetői tartalom

Pluszban zártak az amerikai indexek

Portfolio
Az amerikai vezető részvényindexek folytatták hétfő óta tartó esésüket és mínuszban voltak estig, magyar idő szerint 8 körül azonban az S&P is visszajött, és a Dow is ledolgozott valamennyít a mínuzsból, végül mindhárom vezető index pluszban zárt. Európában továbbra is többnyire mínuszban zártak a tőzsdék, de az esés jellemzően 1 százalékon belüli. A hangulatot a koronavírus-járvány kedvezőtlen alakulása és a növekvő esetszámok befolyásolják, amit a hatékony oltóanyagokkal kapcsolatban érkező újabb hírek sem tudnak javítani. Főleg a ciklikus vállalatok, a légitársaságok, az olajtársaságok részvényei esnek. A BUX index 0,52 százalékos mínuszban fejezte be a napot, de néhány kisebb részvény, mint a Masterplast vagy a 4iG kifejezetten jól teljesített.

2020. november 19. 21:55 Megosztás Mindhárom index pluszban zárt Forrás: Portfolio-Teletrader Kft. Ennyi volt a tőzsdeválság? Használja ki a piaci mozgást, keresse kollégáinkat! Start   $(function(){ ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés