Előfizetői tartalom

Mínuszban zárt Amerika

Portfolio
A vezető amerikai részvényindexek estek ma, a hangulatot rontja a koronavírus-járvány kedvezőtlen alakulása, de az sem segített, hogy Steve Mnuchin pénzügyminiszter jelezte, hogy nem hosszabbítanák meg az év végén lejáró pénzügyi programokat, bár ma pontosított ezen, hogy ha szükséges, akkor tudnak még pénzt nyújtani. Európában mérsékelt emelkedést látunk az irányadó indexeken, a BUX 0,1 százalékos pluszban zárta a napot. Érdemes még kiemelni a bitcoint is, amely ma tovább száguld az új csúcsok felé.

2020. november 20. 22:03 Megosztás Esett Amerika A Dow Jones és az S&P 500 egyaránt 0,7%-os veszteségben búcsúzott, a nap végére a Nasdaq is mínuszba került. A technológiai cégek indexe 0,4%-ot veszített értékéből pénteken. A befektetők a koronavírus-járvány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés