Előfizetői tartalom

Újabb felügyeleti korlátozás a Novis Biztosítónál

Portfolio
A Novis Biztosítót felügyelő szlovák nemzeti bank ideiglenes intézkedésként korlátozta a biztosító rendelkezési jogát annak saját eszközei felett. Fontos, hogy magyarországi biztosítottak is tájékozódjanak biztosítójuk helyzetéről - közölte az MNB. A magyar felügyelet lépései nyomán a biztosító másfél éve nem köthet új szerződéseket itthon.

A Nois Poisťovňa a.s. prudenciális (üzleti megbízhatósági) felügyeletét ellátó Szlovák Nemzeti Bank (NBS) 2020. november 5-i újabb, a biztosítóval szembeni ideiglenes intézkedéseként korlátozta a pozsonyi székhelyű Novis szabad rendelkezési jogát annak saját eszközei felett - közölte a magyar felügyelet. A Novis az NBS döntése szerint nem kezelheti úgy pénzeszközeit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés