Előfizetői tartalom

Záporoznak a jobbnál jobb vakcinahírek, ezekkel a befektetésekkel kereshetsz rajta pénzt

Portfolio
Az elmúlt időszakban több kedvező hír is érkezett a koronavírus elleni vakcinákról, először a Pfizer és a BioNTech közösen fejlesztett készítményéről, majd a Moderna vakcinájáról közöltek kedvező teszteredményeket. A várakozások szerint a következő néhány hétben engedélyezhetik legalább az egyik vakcinát, majd a jövő év első felében széles körben elérhetőek lesznek az oltások. A Goldman Sachs erre a feltételezésre alapozva összegyűjtött 39 mélyen alulértékelt részvényt, amelyekek számára a leginkább kedvező lehet a vakcina.

Szokatlan gyorsjelentési szezonon vagyunk túl Szépen lassan lecsengett a harmadik negyedéves vállalati gyorsjelentési szezon, a befektetők pedig javarészt figyelmen kívül hagyták ezeket a beszámolókat, hiszen az elmúlt hetekben mindenki a két jelenlegi legfontosabb makroeseményre figyelt: az amerikai elnökválasztásra, és a potenciális koronavírus-vakcina engedélyezésére. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés