Előfizetői tartalom

Drágul a kötelező biztosítás, még 40 ezer szerződést mondhatnak fel

Portfolio
Alig több mint egy hete maradt az év végi évfordulós kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással (kgfb) rendelkező autósoknak arra, hogy eldöntsék: elfogadják-e jelenlegi biztosítójuk ajánlatát a következő éves időszakra, vagy inkább szerződést váltanak. A Netrisk.hu adatai szerint a biztosítók átlagosan 8,3 százalékos díjemelésről értesítették az érintett ügyfeleiket, aki pedig talált olcsóbb ajánlatot és a váltás mellett döntött, átlagosan 5 300 forintot takarított meg új szerződése révén.

Kapcsolódó cikkünk 2020. 10. 28. Új helyzet a kötelező biztosításoknál: magyar autósok millióinak kell figyelniük A 8 százalék körüli átlagos díjemelés jelentős eltéréseket takar: van olyan biztosító, amelynek megajánlott díjai átlagosan a tavalyi szinten állnak, de van olyan biztosító is, amelyik átlagosan 22 százalékot emelt – magyarázta Marschalek Péter...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés