Előfizetői tartalom

Történelmi rekordon zárt a Dow Jones: még sosem volt 30 ezer felett

Portfolio
A tegnapi kedvező vakcinahírek hatására az ázsiai tőzsdéken kimondottan jól alakult ma a kereskedés, a befektetők a pozitív vakcinahírek mellett itt is azt díjazták, hogy Jannet Yellen volt Fed-elnököt jelölte az amerikai pénzügyminiszteri posztra Joe Biden amerikai elnök. Kimondottan jó hangulatban kezdődött a mai kereskedési nap Európában is, szinte minden vezető index feljebb tudott kerülni, a DAX közel 1 százalékos pluszban nyitott, a magyar index alultejesítő volt a késődélelőtti órákban, ez délutánra azonban megváltozott, többek között a Mol felpattanásának köszönhetően jelenleg az élmezőnyben tartózkodik a BUX Index. Az amerikai tőzsdéken szabályos rali volt: 30 ezer pont felett zárt a Dow Jones, ami még sosem fordult elő a történelemben.

2020. november 24. 22:01 Megosztás 30 ezer fölött zárt a Dow 454 pontos rali után történelmi rekordot döntött a Dow Jones Index: 30 045 ponton zárt. Ezzel 1,54%-kal került feljebb az index a tegnapi záróárhoz képest. A Dow Jones 1,54%-os, a Nasdaq...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés