Előfizetői tartalom

Zakatol a Tesla az ezer milliárd felé?

Portfolio
Mozgalmas napokon van túl a Tesla, november 16-án bejelentették az elektromosautó-gyártó bekerülését az S&P 500 tőzsdeindexbe, ennek hatására 20 százalékot ralizott a múlt héten a részvényárfolyam, hétfőn pedig a cégvezér Elon Musk vagyona még Bill Gatesén is túltett és ezzel ő lett a világ második leggazdagabb embere, Jeff Bezos után. Megnéztük, hogy mit gondolnak az elemzők a vállalat jövőjéről, meddig tarthat az árfolyam szárnyalása.

Ahogy arról már beszámoltunk, a 49 éves Elon Musk vagyona hétfőn 7,2 milliárd dollárral ugrott meg a Tesla részvényárfolyamának aznapi emelkedésével, ezzel Musk vagyona 127,9 milliárd dollárra nőtt, megelőzve Bill Gatest a leggazdagabb emberek körében. A Tesla-vezér vagyona csak idén több mint 100 milliárd dollárral nőtt, ez a legnagyobb vagyonnövekmény a Bloomberg Billionaires...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés