FONTOS Nincs megállás, tovább vágta a kamatot az MNB!
 
Előfizetői tartalom

BÉT50 Klub: kihívások a hazai vállalatoknál koronavírus idején

Portfolio
A BÉT50 Klubon kerekasztal beszélgetést tartottak olyan vállalatok vezetőivel, amelyek részt vettek a BÉT50 programban. A beszélgetésben Hovány Márton, a Hovány Csoport vezetője, Kasza János, a Jász-Plasztik Csoport műszaki és fejlesztési igazgatója és Lévai Bálint, a BioTech USA cégcsoport ügyvezetője vett részt, a kerekasztal beszélgetés moderátora Seres Béla, a Deloitte ügyvezető partnere volt.

Lehetett-e 2020-ban nőni, vagy tudomásul kell venni, hogy ez az év legjobb esetben is flat, vagy lefelé fordulnak a görbék? Hovány Márton: Nálunk igen változatos, van olyan márka, amelyik majdnem 50 százalékos csökkenésben van, és van olyan, amelyik pár százalékos növekedésben, és a kettő között igen sok minden megtalálható. Úgy gondolom, hogy a cégcsoport árbevétele...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés