Előfizetői tartalom

Elképesztő, mi történik idén - Történelmi csúcson a bitcoin

Portfolio
Új csúcsot döntött a bitcoin, még soha nem kereskedtek vele ilyen magas árfolyamon, napközben elérte a 19 864 dollárt is a Bitstampen. Az idei év igazi meglepetését produkálta a kriptodeviza, hiszen kevesen számítottak rá, hogy még idén, vagy akár még valaha is megközelítheti a 2017 december 17-én elért rekordszintet, ami 19 666 dollár volt az említett Bitstampen. Most, hogy ez megtörtént, kérdés, hogy merre vezethet a kriptodeviza útja a jövőben, bár számos pozitív fejlemény történt az elmúlt évben, ugyanakkor vannak új fenyegetések is. Ezeket is közelebbről szemügyre vettük, illetve a mostani technikai képet is.

Történelmi csúcson a bitcoin A legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptodeviza árfolyama még soha nem volt ilyen magasan története során. Az idei évben az árfolyam már 170 százalékot ralizott, az elmúlt 1 hónapban 50 százalékot, amivel messze az egyik legjobb befektetésnek bizonyult idén, viszonyításképpen a szintén népszerű arany árfolyama csak nagyjából 17...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés