Előfizetői tartalom

Enyhe pluszban zárt a Dow és az S&P, a Nasdaq viszont esett

Portfolio
Vegyes teljesítményt mutattak ma az ázsiai tőzsdék, a hangulatot leginkább a harmadik negyedéves GDP adatok és az amerikai stimulusról szóló hírek határozták meg. Enyhe csökkenéssel nyitotta a mai kereskedést a magyar börze, Európa szerte is rossz hangulatban indult ma a kereskedés, a legtöbb vezető index mínuszban nyitott. A késődélelőtti órákra azonban valamelyest javult a hangulat, megérkezett az európai munkanélküli adat is, az Eurostat jelentése alapján októberben az EU-ban stagnált, az euróövezetben pedig csökkent a munkanélküliségi ráta. A tegnapi kiváló hangulatot követően ma mínuszban nyitottak a tengerentúli börzék, ezt többek között a kedvezőtlen foglalkoztatottsági adatok és az EV szektor teljesítménye okozhatja. A kereskedés végére csak az S&P 500 és a Dow Jones tudott fordítani a koronavírus-mentőcsomaggal kapcsolatos jó hírek hatására.

2020. december 02. 22:03 Megosztás Vegyesen zártak a tőzsdék A kereskedés végére az optimisták vették át a dominanciát az amerikai tőzsdéken, a hangulatot valószínűleg az javította fel, hogy Trump hamarosan aláírhat egy 500 milliárd dolláros...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés