Előfizetői tartalom

Vegyes lett a zárás az amerikai tőzsdéken

Portfolio
Emelkedéssel nyitottak az amerikai vezető részvényindexek, főleg a Dow Jones és a Nasdaq tudott emelkedni, de az S&P 500 is feljebb került. A tengerentúlon jobb munkanéküliségi adatok érkeztek, ami javítja a hangulatot, de a befektetők továbbra is az újabb pénzügyi csomaggal kapcsolatos híreket és a koronavírus-járvány alakulását figyelik. Az európai tőzsdéken mérsékelt elmozdulások voltak, vegyes képet mutatnak a nap végén. A hangulatot rontotta, hogy kedvezőtlenül alakult a szolgáltatószektor novemberi teljesítménye, különösen a turistaországokban, mint Olaszország vagy Spanyolország. A BUX mínusz 1,24 százalékon zárta a napot, a gyenge teljesítmény főleg az OTP és a Mol esésének volt köszönhető.

2020. december 03. 22:03 Megosztás Vegyes zárás Vegyes lett a zárás az amerikai tőzsdéken, a Dow Jones 0,3 százalék pluszban, az S&P 500 minimális mínuszban zárt. 2020. december 03. 19:42 ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés