Előfizetői tartalom

Effie Awards Hungary 2020: 120 zsűritag értékelte a tavalyi év hatékony kampányait

Portfolio
A Reklám Világszövetség (IAA) Magyarországi Tagozata és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ) szervezésében – 19. alkalommal valósult meg 2020-ban a hatékony kampányok seregszemléje. A globális arany standard-ként számon tartott Effie-re idén azok a megbízók és ügynökségek nevezhettek, akik 2019-ben sikeres, hatékony marketing aktivitást folytattak, és a kitűzött célok tükrében elért eredményeket igazolni is tudták. Közülük a zsűri által leghatékonyabbnak ítélt pályamunkák jutottak a döntőbe. Ezzel a teljesítménnyel a döntősök már egyúttal Finalist díjasok, valamint biztos pontszerzők a nemzetközi Effie Index világranglistán.

Az esemény médiatámogatója a Portfolio Csoport. 2020-ban a szervezők könnyített feltételekkel és online webináriumokkal segítették a nevezőket, ez stabil nevezésszámot, ugyanakkor változást is hozott a nevezői körben. Kiemelésre méltó a megbízói nevezések növekedése a korábbiakhoz képest, ami azt jelzi, hogy az Effie egyre több figyelmet kap az ügynökségek mellett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés