Előfizetői tartalom

Több vasat is tart a tűzben a Masterplast, nagy bejelentések jöhetnek az év elején

Az idei, rendkívül sikeres év után nagy lendülettel vág bele a Masterplast a jövő évbe, több vasat is tart a tűzben a társaság, amiről a jövő év elején ígér tájékoztatást Tibor Dávid, a Masterplast elnöke. A cégvezető a Portfolio-nak adott interjúban beszélt arról, hogy a Masterplast teljes egészségipari jelenléte elérheti az évtized végére az építőipar szintjét. A részvényárfolyam idei szárnyalását kommentálva pedig Tibor Dávid hozzátette, hogy a jövő év végére a 3000 forintos árfolyam is cél lehet.

2020 kifejezetten sikeres volt a Masterplastnál, belépett egy új iparágba a vállalat és ha minden igaz, bevételi és profitrekord jöhet idén. Közben a részvények árfolyama szárnyalt, a magyar tőzsde egyik sztárja volt idén a papír. Hogyan értékeled az évet? Valóban, az idei volt cégünk 23 éves történetének minden szempontból legsikeresebb éve. Aki folyamatosan követte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés