Előfizetői tartalom

Komoly rali indult a kannabisz cégek részvényeinél

Portfolio
Komoly rali van kibontakozóban a kannabisz vállalatok piacán, miután körvonalazódni látszik az úgynevezett "kék hullám" az Egyesült Államokban, ami azt jelenti, hogy a képviselőház és a szenátus is demokrata irányítású lehet az elkövetkező években. Mindez a fiskális politikán, a zöld befektetéseken és a kereskedelmi feszültségek alakulásán kívül a kannabisz szektorra is komoly hatással lehet, ennek okán jelentős mozgásokat láthatunk a nagyobb vállalatok részvényeinél.

Tegnap tartották a szenátusi választásokon a második körös szavazásokat két georgiai körzetben, ahol kiélezett volt a verseny a demokraták és a republikánusok között. Jelen állás szerint a republikánusok nagy valószínűséggel nem tudják megőrizni többségüket a törvényhozatal felső házának számító szenátusban, illetve a demokraták megtartották a kontrollt az alsó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés