Előfizetői tartalom

Brutális forgalom mellett szárnyal a Richter (3.)

Portfolio
Ma délelőtt egészen brutális forgalom alakult ki a Richter részvényeinél a magyar tőzsdén, és az árfolyam is több mint 6 százalékot emelkedett, amivel új történelmi csúcsot döntött a papír. Az emelkedés mögött részben az állhat, hogy a JPMorgan tegnapi egészségügyi konferenciáján az AbbVie prezentációjából kiderült, hogy a Richter egyik kulcsfontosságú terméke, a Vraylar értékesítései egyszer elérhetik a 4 milliárd dollárt a várakozásaik szerint. Ez pedig jóval magasabb, mint amire korábban számítottak.

Részben az állhat a mai brutálisan magas forgalom és emelkedés hátterében, hogy a JPMorgan tegnapi egészségügyi konferenciáján az AbbVie egy érdekes prezentációt mutatott be, amiből többek között az is kiderült, hogy: a Vraylar készítmény értékesítései elérhetik akár a 4 milliárd dolláros szintet (peak sales) is a jelenleg engedélyezett indikációkkal. Forrás:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés