Előfizetői tartalom

Kivárnak a befektetők, alig mozdult Amerika

Portfolio
A vezető amerikai részvényindexek közül az S&P 500 és a Nasdaq is elindult felfelé a piacnyitás utáni iránykeresést követően, míg a Dow Jones stagnál. A befektetők újabb pénzügyi stimulusra számítanak a demokrata törvényhozástól, másfelől azonban aggódnak az emelkedő kötvényhozamok miatt, bár a friss inflációs adatok nem okoztak meglepetést. Az ázsiai tőzsdék vegyesen teljesítettek, míg Európában hosszabb iránykeresés után javul a hangulat, a DAX és a CAC is mérsékelten emelkedik. A BUX felülteljesítő volt ma, amely nagyban köszönhető a Richter kiváló és kiemelkedően magas forgalom melletti teljesítményének.

2021. január 13. 22:03 Megosztás Alig változott a hangulat A kereskedés végére a Dow néhány pontos mínuszba csúszott, de gyakorlatilag egész nap szűk sávban mozgott. Hasonlóan az S&P-500 is alig rezdült, végül 0,4%-os pluszban zárt, míg a Nasdaq...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés