Előfizetői tartalom

Eddig minden arannyá változott, amihez ez a sztármenedzser hozzáért – Most az űrutazást nézte ki magának

Portfolio
Catherine Wood, az ARK Investment alapítója és vezetője rendkívül sikeres évet tudhat maga mögött. Az általa irányított alapkezelő által kezelt vagyon a sokszorosára emelkedett néhány év alatt, a legnagyobb befektetési alapja pedig tavaly megháromszorozta a befektetők pénzét. Ez pedig már sokak figyelmét felkeltette, hiszen eddig minden arannyá változott, amihez hozzáért, így amikor a napokban bejelentette, hogy űrutazással kapcsolatos alapot indít, felrobbantak a szektor részvényei is.

Ki Catherine Wood és miért ilyen népszerű? Az ARK Investment Management nem egy régi alapkezelő, csak 2014-ben lett bejegyezve az Egyesült Államokban, a vezetője, Catherine Wood azonban komoly szakmai tapasztalattal rendelkezik. Korábban 12 évet dolgozott az AllianceBernsteinnél, mint a globális stratégiák befektetési igazgatója, de egy hedge fundot is alapított már korábban. Ő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés