Előfizetői tartalom

Jön Joe Biden és a koronavírus-oltás - Mibe tegyük most a pénzünket?

Portfolio
Holnaptól kicsit más Amerikára fogunk ébredni, ma történik meg Joe Biden beiktatása. Ez nem biztos, hogy a tőkepiacoknak nagy öröm lesz összességében, de vannak szektorok, amelyek profitálhatnak belőle. A globális piaci kilátások szempontjából a legnagyobb kérdés, hogy mikorra lesz meg az átoltottság a koronavírus ellen, Európában ez nyárra vagy őszre várható. A második hullám W-alakú recesszióba taszította a világot, már csak az bizonytalan, hogy mennyire lesz mély a második V – mondták el az Equilor elemzői az idei piaci kilátásokról szóló mai eseményükön.

2020 a koronavírus éve volt, sok lassulást és megakadást okozott a világban, de a befektetési szektor, a pénzügyi szektor erős maradt. Nem csak külföldön, de Magyarországon is jóval felkészültebb volt az iparág, lehet, hogy azért, mivel az elmúlt években rendkívüli sokkokban volt része. Sok gyors döntést kellett hozni, hirtelen történtek a jogszabályi változások, de könnyen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés