Előfizetői tartalom

Koronavírus: néhány szomszédos országban már kezdődhet a lazítás

Portfolio
Közelíti a 100 millió főt a világban regisztrált koronavírus-fertőzöttek száma, ma reggelig összesen 99,19 millió esetről lehet tudni a Johns Hopkins Egyetem adatai szerint. Az elhunytak száma 2,1 millió a járvány kirobbanása óta, a legtöbb fertőzöttet és a legtöbb áldozatot is az Egyesült Államokban jegyzik. Közben lassan, de haladnak az oltási kampányok a világban, eddig a világ 56 országában több mint 65 millió dózist adtak be a Bloomberg adatai szerint. Népességarányosan Izrael áll a legjobban, amit az Egyesült Arab Emirátusok, majd az Egyesült Királyság követ.

2021. január 25. 20:58 Megosztás Spanyolországban rekordsok fertőzöttet találtak a hétvégén Spanyolországban a hétvégén rekord mértékben, mintegy 94 ezerrel nőtt a regisztrált koronavírus-fertőzöttek száma - derült ki az egészségügyi minisztérium...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés