Előfizetői tartalom

Az Apple-t egy világjárvány sem tudja megtörni - Rekordbevételt jelenthet

Portfolio
Úgy tűnik, hogy egy világjárvány sem tudja megakadályozni az Apple-t abban, hogy történelmi rekordot döntsön, az elemzők prognózisai szerint ugyanis először léphette át a 100 milliárd dolláros álomhatárt a cég negyedéves bevétele. Az, hogy ez sikerült-e, szerdán, az amerikai tőzsdék zárása után derül ki, amikor az Apple közzéteszi 2020 negyedik negyedévnek pénzügyi beszámolóját.

Jön az Apple gyorsjelentése Szerdán, az amerikai tőzsdék zárása után teszi közzé 2020 negyedik negyedéves gyorsjelentését az Apple, amelyben a várakozások szerint rekordbevételről számolhat be a cég, a vállalat története során először lépheti át a 100 milliárd dolláros árbevételt. A negyedik negyedév a karácsonyi vásárlások miatt jellemzően a legerősebb negyedév...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés