Előfizetői tartalom

Mínuszban zártak az amerikai tőzsdék

Portfolio
Kedvezőtlen volt a zárás az amerikai tőzsdéken, lejjebb került az összes vezető részvényindex, különösen a Nasdaq. Elsősorban a technológiai papíroktól próbálnak szabadulni a befektetők, amit az elmúlt napokban megnövekedett inflációs aggodalmak hajtanak a leginkább, esett az Apple, a Tesla, a Netflix és a Facebook is. Európában szintén többnyire mínuszban vannak a részvényindexek, köztük a német, a francia és a brit is. A magyar tőzsde végül 0,83 százalékkal került lejjebb, főleg az OTP gyengébb teljesítményének köszönhetően. A bitcoin árfolyama továbbra is 50 ezer dollár fölött alakul.

2021. február 18. 22:05 Megosztás Mínuszban zárt Amerika A koronavírus miatti aggályok lefelé húzták ma is a tőzsdéket, mínuszban zárt mindhárom fontosabb index. A Dow Jones 0,38%-ot, az S&P 500 0,44%-ot, a Nasdaq 100 pedig 0,45%-ot esett. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés