Előfizetői tartalom

Csúnya mínuszban zárt a Nasdaq

Portfolio
Ma tovább folytatódtak az esések a tengerentúlon, a vezető amerikai részvényindexek mindegyike lejjebb került a nyitást követően, különösen a technológiai részvények teljesítenek rosszul már második napja. A Tesla árfolyama alaposan bezuhant a kereskedés megkezdését követően, a Nasdaq egésze mínuszban zárt. A befektetők elsősorban az infláció és a magasabb kötvényhozamok miatt aggódnak, így ezért ütik a növekedési és a technológiai papírokat. Az európai tőzsdéken szintén kedvezőtlen a hangulat, többnyire mérsékelt esések láthatóak. A bitcoint szintén alaposan megütötték, amely már 50 ezer dollár alatt jár.

2021. február 23. 22:04 Megosztás A végére egészen helyre jött a helyzet A kereskedés végére pluszba fordult az S&P 500 és a Dow Jones is, a Nasdaq azonban nem tudta ledolgozni a tetemes veszteséget. A kereskedést ma a Dow Jones 0,05%-os, az S&P 500...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés