Előfizetői tartalom

Jókora mínuszban zárt Amerika

Portfolio
Rövid iránykeresést követően lefordultak az amerikai tőzsdék, lejjebb került a Dow Jones, az S&P 500 és a Nasdaq is, utóbbi 3,5%-os mínuszban zárt. A kedvezőbb munkanélküliségi adatok sem hozták meg a befektetők kedvét, akik továbbra is az infláció és a magasabb kötvényhozamok miatt aggódnak. Az ázsiai tőzsdéken emelkedés volt látható, míg Európában többnyire szintén pluszban állnak a részvényindexek. Kifejezetten jól teljesítenek a bankok részvényei, mivel a rövid és hosszabb távú kötvényhozamok közötti olló nő, ami segíti a nyereséges működést. Kifejezetten jól teljesített ma a magyar tőzsde, különösen erősen teljesített az OTP, de pluszban volt a többi blue chip is. A bitcoin az 50 ezer dolláros szint környékén mozog.

2021. február 25. 22:06 Megosztás Nem lett szebb a vége sem Nem sikerült szépíteniük a kereskedés végére sem az amerikai tőzsdeindexeknek, közülük a Nasdaq zárt a legnagyobb, 3,5% feletti mínuszban. Az S&P 500 2,45%-kal került lejjebb, a Dow Jones...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés