Előfizetői tartalom

Megállapodtak a szakszervezetek a Continentallal, vége a sztrájknak

Portfolio
Lezárult a több hónapja tartó konfliktus a Makói Contitech Fluid Automotive Kft telephelyén. A munkáltató végül elfogadta a Makói Gumiipari Szakszervezet 6 hónappal ezelőtti javaslatát, miszerint a korábbi, a munkáltató által felmondott szerződéssel megegyező tartalmú 2021. december 31-ig érvényes új kollektív szerződést kötnek - áll a Makói Gumiipari Szakszervezet és a Gumiipari Szakszervezeti Szövetség közleményében.

A cég futárral elindította a szerződéseket aláíratni a cégnél működő másik két szakszervezet vezetőségéhez Budapestre és Vácra. Emellett a felek intenzív tárgyalásokat folytatnak annak érdekében, hogy egy új, versenyképességet javító és a munkavállalók számára elfogadható tartalmú kollektív szerződést tudjanak kötni. Ebben a szakszervezetek különös tekintettel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés