Előfizetői tartalom

Szétverték az amerikai tech-papírokat, majdnem 4%-os mínuszban zárt a Nasdaq 100

Portfolio
Az amerikai tőzsdéken felemás volt a nyitás, a Dow Jones emelkedett, míg az S&P 500 és a Nasdaq lejjebb került, aztán a Fed-elnök nyilatkozata után mindhárom index beszakadt. A befektetők ma is a technológiai részvényeket adták inkább, a Nasdaq 100 3,63%-os mínuszban zárt. Az ázsiai tőzsdék szintén jelentősen estek, és hasonlóan gyenge nyitás látható az európai részvényindexek tekintetében is. A kormány szigorú lezárásokat rendelt el a meredeken emelkedő koronavírusos fertőzések miatt március 22-ig, a magyar tőzsde jelentősen alulteljesít ma az európai mezőnyben, elsősorban az OTP és a Mol gyenge szereplése miatt.

2021. március 04. 22:03 Megosztás Sikerült ledolgozni az esés egy részét, de szétverték a techrészvényeket A kereskedés végére a Dow-t és az S&P-t szépen visszahúzták, de a tech-papírok nagyon durva mínuszba kerültek. A Dow Jones 1,11%-os,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés