Előfizetői tartalom

Stratégiai partnerségre lép a Fidelity és a Moonfare

Portfolio
A Fidelity International, egy összesen 706,3 milliárd dollár összegű ügyfélvagyont kezelő globális alapkezelő és a Moonfare, egy magánpiaci alapokkal foglalkozó digitális befektetési platform bejelentette, hogy exkluzív stratégiai értékesítési partneri együttműködésre lép egymással. Ennek köszönhetően a Fidelity ügyfelei a Moonfare magánpiaci alapokból álló, egyedileg összeállított portfóliójához is hozzáférést nyerhetnek.

A partneri kapcsolat keretében a Moonfare digitális platformja révén hozzáférést biztosít magánpiaci stratégiáihoz a Fidelity intézményi és nagykereskedő ügyfelei számára. Az alapkezelő történetében ez az első ilyen jellegű megállapodás, melynek révén a Fidelity a jövőben eleget tud tenni annak az egyre fokozódó igénynek, hogy ügyfelei a portfóliójukat alternatív...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés