FONTOS Óraátállítás 2024: kezdődik a nyári időszámítás
 
Előfizetői tartalom

Rossz nyitás a tengerentúlon, Európában pozitív a kép

Portfolio
Az ázsiai tőzsdéken ma leginkább jó hangulatban telt a kereskedés, az európai tőzsdék is többnyire jól kezdték a napot. Gazdasági adatok szempontjából a német inflációs adat volt ma fontos, a várakozásoknak megfelelően 13 havi csúcsra nőtt márciusban az infláció Németországban, elsősorban az energiaárak emelkedése miatt. Itthon a tegnapi felvásárlási lehetőség hírére reagálva a 4iG közel 10 százalékos pluszban indította a kereskedést, a délutáni órákra azonban alábbhagyott a lendület, a magyar tőzsde jelenleg alulteljesítő a kontinensen. A tengerentúli tőzsdéken eséssel indult a mai kereskedés, és a nap végét is kisebb mínuszban fejezték be a vezető indexek.

2021. március 30. 22:04 Megosztás Kisebb mínuszban zárt Amerika A kereskedés végére a vezető amerikai indexek kisebb esést mutattak: a Dow Jones és az S&P 500 0,3, a Nasdaq 0,1 százalékkal került lejjebb. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés