Előfizetői tartalom

Oltás kell majd a repüléshez? A világ első 100 százalékban vakcinázott járatának indítója szerint igen

Portfolio
Az egyik legnagyobb közel-keleti légitársaság, a Qatar Airways vezérigazgatója szerint valószínűleg a légiközlekedésben trend lesz, hogy a repüléshez szükséges lesz az oltás, legalábbis a pandémiás időszakból való kilábalás elején – írja a CNBC. A cégvezető apropóját a világ első "100 százalékban vakcinázott" járatának elindítása adta, amely Dohából szállt fel ma délelőtt.

A Qatar Airways vezetője, Akbar Al Baker szerint rövid távon a vakcinaútlevél használata nagyban segítheti a légiközlekedésbe vetett bizalom visszaépülését mind a kormányzatok, mind pedig az utasok számára, hogy elkezdjenek újra utazni. Arra a kérdésre válaszolva, hogy szükséges lesz-e a repüléshez az oltás, elmondta, hogy véleménye szerint kezdetben ez egy trend lehet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés