Előfizetői tartalom

Bombahír a világ első tőzsdére lépő kriptotőzsdéjétől: őrült pénzeket kerestek az elmúlt hónapokban

Portfolio
Korábban írtunk róla, hogy tőzsdére megy az Egyesült Államok legnagyobb kriptotőzsdéje, a Coinbase. Bár már az akkor közölt számok alapján is ígéretesnek tűnt a cég, a friss, első negyedéves adatokkal még az alapvetően magas elvárásokra is sikerült rátenniük egy lapáttal, hiszen az év első három hónapjában nagyobb profitot értek el, mint a tavalyi egész évben.

A Coinbase jelentősen profitálni tudott a bitcoin első negyedéves ralijából – derült ki a cég által publikált előzetes adatokból. A vállalat egyébként több, kriptodevizákra fókuszáló pénzügyi szolgáltatást nyújt, a sokak által várt tőzsdei bevezetésre pedig jövő héten kerül sor. Az előzetes számok alapján a Coinbase az első negyedévben 1,8 milliárd dolláros...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés