FONTOS Megtörtént Izrael ellencsapása Iránnal szemben, itt vannak a részletek
 
Előfizetői tartalom

Koronavírus: ijesztően sokan szenvednek poszt-covid szindrómától, ezek a leggyakoribb tünetek

Portfolio
Teltház van a Szent Ferenc Kórház covid utáni rehabilitációs részlegén, jelenleg a betegek 30 százalékánál észlelnek poszt-covid szindrómát – mondta el InfoRádiónak Toldy-Schedel Emil, a kórház főigazgatója. A leggyakoribb, és egyben a leggyorsabban orvosolható tünetegyüttes a köhögés és a fulladás, de vannak, akiknél mentális és pszichés problémák, szívproblémák, vagy cukorbetegség jelentkezik.

A Szent Ferenc Kórházban jelenleg telt ház van a Covid-19 utáni rehabilitációs részlegen, miközben a múlt héten elindult az ambuláns rehabilitáció is, amit részint otthoni, részint nappali kórházas ellátás keretein belül végeznek, illetve fognak végezni – fogalmazott az InfoRádiónak Toldy-Schedel Emil főigazgató, aki szerint a mostani érintettek egyértelműen fiatalabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés