Előfizetői tartalom

Nyitnak a boltok: újra mehetünk az eMAG és az Extreme Digital üzleteibe, tovább lesz nyitva az Aldi

Portfolio
Miután Orbán Viktor tegnap délután bejelentette, hogy elértük a 2,5 millió beoltottat Magyarországon, ami lehetővé teszi a nyitás első lépéseit, vagyis a boltok megnyitását, a szolgáltatások újraindítását és a kijárási korlátozás rövidítését, sorra jelentik be az üzletek a változásokat. Az Aldi hosszabbított nyitvatartással várja a vásárlókat és nyitnak az eMAG és az Extreme Digital üzletei is – derül ki a cégek közleményéből.

Aldi A 2021. április 7-től érvényes határozat szerint, az üzletekben az ott foglalkoztatottakon kívül 10 m2-enként egy vásárló tartózkodhat, amibe nem számít bele a kiskorú gyermek, illetve a 65 év feletti és a fogyatékkal élő személy segítője. Az Aldi üzletek jellemzően 900 és 1100 négyzetméter közötti eladótérrel rendelkeznek, vagyis egyszerre 90-110 vevő tartózkodhat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés