Előfizetői tartalom

Akkumuláció: amikor a nagy halak hajtják fel az árfolyamokat - online előadás hétfő este

Portfolio
Gyakran hangzik el az előadásainkon, hogy egy-egy részvényben éppen akkumuláció zajlik, vagy zajlott valamely napokon. Általában ezt egy nagyon pozitív jelként szoktuk felhozni a következő napok, hetek, vagy akár hónapok árfolyamalakulása kapcsán. De mit is jelent pontosan az, hogy akkumuláció? Honnan lehet felismerni? Mikor számít erős, és mikor mérsékelt vételi jelnek? Hány kereskedési nap kell hozzá, hogy valódi vételi érdeklődésnek lehessen tekinteni? Erről fogunk beszélni a hétfő esti webináriumunk során.

A 45 perces webinárium első félórájában a technikai elemzés módszertanára alapozva megnézzük, hogy mit jelent az akkumuláció, és milyen szinttől érdemes egy-egy kereskedési napot annak tekinteni. Emellett aktuális példákon keresztül bemutatjuk a jelenségét és ennek jelentőségét. Az utolsó negyedórában a kérdésekre is igyekszünk majd választ adni. Tudásszint: Kezdő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés