Előfizetői tartalom

Ez a tech papírok napja volt az amerikai tőzsdén

Portfolio
Felemásan kezdik a napot a vezető amerikai részvényindexek, a Dow Jones lejjebb került, az S&P 500 stagnál, míg a Nasdaq jól teljesít. Elsősorban a technológiai részvényeknek van jó napja, míg a Johnson & Johnson papírjai gyengélkednek, miután az amerikai gyógyszerfelügyelet a cég koronavírus-vakcinájának szüneteltetését javasolja vérrögképződés miatt. Az inflációs adatok minimálisan a várakozások felett alakultak. Az ázsiai piacokon vegyes teljesítményeket lehetett látni, míg Európában hasonló tendencia figyelhető meg. A bitcoin új történelmi csúcsra került és már 62 ezer dollár felett jár napközben.

2021. április 13. 22:02 Megosztás Vegyes zárás Amerikában Alapvetően nem volt rossz a hangulat a tengerentúli részvénypiacokon, de a Johnson&Johnson koronavírus-vakcinájának felfüggesztése annak ellenére nyomott hagyott a kereskedésen, hogy Joe Biden...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés