Előfizetői tartalom

Jó a hangulat a tengerentúli tőzsdéken, emelkednek az indexek

Portfolio
Bizonytalan teljesítményt láthattunk az európai és a tengerentúli tőzsdéken is, a felemás szereplést többek között az okozhatta, hogy bár sok helyen javulás látható már a koronavírus-járvány kapcsán, de több olyan térség is akad, ahol nem megnyugtató a helyzet, mint például Indiában, Japánban, Törökországban vagy éppen Argentínában, de Európában például a franciák görbéje is aggodalomra adhat okot, illetve nemrég átlépte a koronavírus halálos áldozatainak száma a 3 millió főt. Az ázsiai tőzsdék ma rosszul teljesítettek, Európában azonban kimondottan jó hangulatú piacnyitást láthattunk, a magyar börze is feljebb tudott kerülni a kereskedésben. A jó hangulat a késő délutáni órákra alábbhagyott, azonban a tengerentúli tőzsdék a vegyes nyitás után végül emelkedéssel fejezték be a napot.

2021. április 21. 22:00 Megosztás Egy százalék körüli pluszban zárt Amerika A jó hangulat kitartott zárásig a tengerentúli tőzsdéken, a vezető amerikai indexek közül a Dow Jones index és az S&P 500 0,9, a Nasdaq 1,2 százalékos pluszban fejezte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés