Előfizetői tartalom

Tőzsdére készül a pszichedelikus gyógyszerek gyártását tervező berlini cég

Portfolio
Tőzsdére készül a pszichedelikus gyógyszerek gyártását tervező berlini központú biotechnológiai cég, az ATAI Life Sciences. A készítményekkel mentális betegségben szenvedőket szeretnének kezelni, és a tervek szerint 100 millió dollárnyi tőkét szeretnének bevonni az IPO keretében. A cég támogatói közé tartozik a PayPal és a Palantir milliárdos társalapítója, Peter Thiel is.

Az ATAI Life Sciences magát egy gyógyszerfejlesztő platformként mutatja be, amely akvizíciók és fejlesztések útján készítene pszichedelikus gyógyszereket és más készítményeket, amellyel a depresszióban, szorongásban, függőségben és más mentális betegségekben szenvedőket kezelné. A társaságnak jelenleg 50 alkalmazottja van Berlinben, New Yorkban és San Diegoban és 14...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés