Előfizetői tartalom

Nagyot emelkedett az Opus, a magyar tőzsde legjobban teljesítő papírja ma

Portfolio
Nagyot emelkedett ma a nyitást követően az Opus Global árfolyama, jelenleg közel 5 százalékos pluszban áll a papír, amivel a nap nyertese a magyar tőzsdén és a negyedik legforgalmasabb részvény. Az emelkedés mögött a vállalat tegnap este közzétett éves jelentése állhat, amelyben bevétel és EBITDA szintjén is jelentős növekedéséről számolt be a cég.

Növelni tudta bevételei a járványhelyzet ellenére az Opus Global 2020-ban, miután a stratégiai üzletágak közül mind az ipari termelés, mind a mezőgazdaság és élelmiszeripar jelentősebb bevételnövekedésről számolt be, ellensúlyozva a járvány által súlyosan érintett turizmus szegmens bevételcsökkenését. A 10 százalékos bevételnövekedés mellett az EBITDA szintjén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés