Előfizetői tartalom

Megint megpróbálja a Delta Technologies bevezetni új részvényeit a tőzsdére

Portfolio
A Delta Technologies mai közleményében jelezte, hogy új engedélyezési eljárás keretében a Magyar Nemzeti Bank felé benyújtotta a BÉT-re bevezetni kívánt 281,18 millió darab törzsrészvényének bevezetéséhez elkészített tájékoztatót. A társaság korábbi erre vonatkozó kérelmét még decemberben tagadta meg az MNB és az engedélyezési eljárást megszüntette.

A Delta Technologies közleménye szerint: új engedélyezési eljárás keretében, a Magyar Nemzeti Bank felé nyújtott be jóváhagyásra, a BÉT-re bevezetni kívánt 281 184 352 darab, HU0000170170 ISIN azonosítójú, „A” sorozatú törzsrészvényeinek, tőzsdei bevezetéséhez elkészített tájékoztatót. Jelenleg a bevezetett részvénymennyiség 101 815 648 darab részvény...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés