Előfizetői tartalom

Kitartott a jó hangulat, pluszban zártak az amerikai indexek

Portfolio
Ázsiában a tegnapi Wall Street-i ralit követően jó volt a hangulat, és az európai tőzsdék is jól teljesítettek ma. Izgalmas volt a mai nap a magyar tőzsdén, hiszen hajnalban tette közzé negyedéves számait az OTP és a Mol, és mindkét vállalat verte az elemzői várakozásokat a főbb sorokon, ennek ellenére az OTP jelentős eséssel zárt, a Mol pedig emelkedéssel fejezte be a mai kereskedést. Az amerikai tőzsdék jól teljesítettek ma azt követően, hogy az áprilisi munkaerőpiaci adat jelentősen alulmúlta az elemzői várakozásokat, mindhárom index pluszban zárta a napot.

2021. május 07. 22:05 Megosztás Pluszban zártak a vezető amerikai indexek A magyar idő szerint délután közölt kedvezőtlen munkaerőpiaci adat a befektetőknek azt üzente, hogy a Fed beavatkozása egyelőre messze van, további laza monetáris és fiskális...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés