Digitalizáció a gyártásban - Top felsővezetők élőben a nemzetközi ipar 4.0 trendekről
Üzlet

Digitalizáció a gyártásban - Top felsővezetők élőben a nemzetközi ipar 4.0 trendekről

Portfolio
A gyárakban rendelkezésre álló munkaerő feszített tempóban, csúcsteljesítményen pörögve dolgozik, a hagyományos HR és folyamatszervezési eszközökkel a hatékonyságukon már nem lehet tovább javítani. Azonban a digitalizáció és az új technológiák segítségével az emberi munkavégzés hatékonysága tovább javítható, ebben segíthet a kiterjesztett valóság, a kollaboratív robotok, az emberi erőt megsokszorozó manipulátorok.

A modern gyárakban terjed a kiber-fizikai rendszerek alkalmazása, amikor a gyártás a virtuális térben és a fizikai valóságban, egymással párhuzamosan zajlik, ezáltal nyomon követhető, azaz valós idejű adatok alapján kontrollálható a gyártás minden apró mozzanata. A kibertérben real time látható és modellezhető a gépek működése, monitorozható a gyártott termékek minősége, a karbantartások tervezhetővé válnak, a nem várt leállások elkerülhetők.

Az új technológiák és a digitális eszközök használata képzést és motivációt igényel a szervezetben, hogyan érdemes ezt a folyamatot menedzselni? Az agilis transzformáció hogyan változtatja meg a gyártóvállalatok mindennapi működését? Hol tart a magyar gyártóipar digitalizációban nemzetközi összehasonlításban? Minderről az ipar 4.0 trend bölcsőjében, Németországban megrendezett Hannover Messe c. nemzetközi ipar 4.0 rendezvény legfontosabb üzenetei mentén beszélgetnek a vezető magyar gyártóvállalatok felsővezetői a Microsoft szakmai gondozásában.

Az online rendezvényen ingyenes regisztrációval vehetnék részt az érdeklődők jővő héten, június 19-én 10 órától. Részletek és regisztráció ezen a linken!

 Kiemelt témáink lesznek

  • A világjárvány hatása a gyártás digitalizálására – Előre lehet menekülni a válság elől?
  • Hatékonyságnövelés digitalizációval - Kiterjesztett valóság, AI és kiber-fizikai rendszerek szerepe a gyártásban
  • Digitális szemléletváltás a szervezetben – Motiváció, digitális kultúra és képzés
  • Agilis transzformáció a gyártóvállalatoknál

Rendezvényünket a Portfolio egyik vezető elemzője moderálja majd, felvezető előadásként Szabó Gábor-t (Senior Industry Executive , Microsoft) hallhatják és nézhetik élőben a Microsoft képviseletében. Utána következő panelbeszégetésünkben pedig az a következő cégek vezetői vesznek részt:

Keszte Róbert
Continental Automotive Hungary Kft., ügyvezető igazgató, országkoordinátor
 Tovább
Németh Gábor
Foxconn, Director, Division Head & Operations
Németh Gábor vagyok, 1983-ban Tatabányán születtem. Középiskolai tanulmányaimat követően a helyi főiskolán szereztem közgazdász diplomát, majd később a Széchenyi István Egyetemen okleveles logisztikai
Tovább
Németh Gábor vagyok, 1983-ban Tatabányán születtem. Középiskolai tanulmányaimat követően a helyi főiskolán szereztem közgazdász diplomát, majd később a Széchenyi István Egyetemen okleveles logisztikai Tovább
Szabó Gábor
Microsoft, Senior Industry Executive
 Tovább

Online részvételre korlátlanul van lehetőség, azonban a rendezvényre regisztrálni kell. Várnak minden kedves érdeklődőt!

A címlapkép forrása: Getty Images.

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a kormánydöntés az üzemanyagárak szabályozásáról
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
waberers