Előfizetői tartalom

György István: megvan a 4,5 millió beoltott, újabb sms-ek érkezhetnek Pfizer-oltásokról

Portfolio
Pénteken is megtartotta napi tájékoztatóját a magyarországi járványhelyzetről az operatív törzs, Müller Cecília elmondta, hogy túl vagyunk a harmadik hullám nehezén. György István az oltási programot ismertette a következő napokra, az sms-értesítésekkel kérhető Pfizer-oltásokkal kapcsolatban elmondta, hogy folyamatosan figyelik a foglalásokat, ha nem fogy el minden hely, akkor haladnak tovább a regisztráltak sorában és újabb személyek kaphatnak sms-t.

2021. május 14. 11:55 Megosztás Folytatódhatnak a szűrővizsgálatok Folytatódhatnak a népegészségügyi szűrővizsgálatok az átmeneti leállás után - mondta el Müller Cecília és kéri, hogy aki meghívást kap szűrővizsgálatra, az menjen el. Prioritást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés