Előfizetői tartalom

Richter: még több országban forgalmazzák majd a cariprazine-t (2.)

Portfolio
A skizofrénia és a bipoláris mánia kezelésére kifejlesztett cariprazine 2021 első három hónapjában 40 országban volt elérhető világszerte, ideértve az Egyesült Államokat, Kanadát és Magyarországot is, most azonban újabb földrajzi területekre, Japánra és Tajvanra terjesztették ki az Abbvie-val a gyógykészítmény forgalmazására kötött licenc megállapodást.

A Richter a mai napon a BÉT oldalán bejelentette, hogy az általa felfedezett molekula, a cariprazine forgalmazására az AbbVie-val fennálló licenc megállapodást, amely még 2004-ben került megkötésre, újabb földrajzi területekre terjesztették ki. Az eredeti megállapodás az Amerikai Egyesült Államok és Kanada területére vonatkozott, ezt a felek 2019-ben terjesztették ki egyes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés