Előfizetői tartalom

Itt a következő öntés a kriptovalutáknál - Sokan megsérültek a hulló késektől

Portfolio
Az elmúlt órákban 10-15 százalékot esett a vezető kriptovaluták árfolyama. Az esés mögött részben technikai okok állnak, de a befektetők azt is árazzák, hogy Kína tovább szigorít a kriptopiacon, és más országokban is a kriptovaluták szabályozásának korlátozása várható. A vezető kriptovaluták árfolyama jellemzően idén április közepén ért történelmi csúcsra, azóta viszont sok esetben lefeleződött az árfolyam, az esés pedig most folytatódik.

Itt a következő kör lefelé A bitcoin árfolyama idén április közepén érte el történelmi csúcsát, akkor közel 65 ezer dollárig emelkedett az árfolyam, az azt követő napokban azonban meredek esés kezdődött, és május közepén már 31 ezer dollár közelébe zuhant a kurzus. Azóta jellemzően a 35-40 ezer dolláros sávban kereskedtek a bitcoinnal, tegnap viszont kiesett az árfolyam...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés