Előfizetői tartalom

Egymilliárd dollárért venne bitcoint ez a szoftvercég

Portfolio
A Michael Saylor által irányított üzleti intelligencia szoftvercég, a MicroStrategy nemrég bejelentette, hogy a bitcoin-felvásárlás finanszírozása érdekében 500 millió dollár értékű kötvényeladást hajtott végre, továbbá a cég azt is közölte, hogy akár 1 milliárd dollár értékű részvényt is eladhat a közeljövőben, hogy még többet vásárolhasson a legjelentősebb kriptovalutából.

A MicroStrategy bitcoin-állománya olyan jelentős, hogy a kriptovaluta birtoklása a cégnek az amerikai értékpapír- és tőzsdefelügyelethez (SEC) benyújtott beadványaiban a cég stratégiájának kulcsfontosságú részeként szerepel. A múlt héten a vállalat egészen pontosan 92 079 bitcoinnal rendelkezett, ami a jelenlegi, körülbelül 40 000 dolláros árfolyamon számolva több mint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés