Előfizetői tartalom

Piacvezető innovációs platformmal köt stratégiai szövetséget a Lead Ventures

Portfolio
A világ legnagyobb vállalati innovációs és akcelerátor platformját megteremtő, amerikai központú Plug and Play-jel lép együttműködésre a Lead Ventures. A scaleupokra szakosodott alapkezelő új stratégiai partneréhez olyan portfóliócégek tartoznak, mint a Paypal, a Dropbox vagy az N26. A kooperációból a Lead Ventures befektetési portfóliójába tartozó vállalkozások is profitálhatnak.

A Szilícium-völgyből induló Plug and Play másfél évtized alatt a világ legnagyobb vállalati innovációs platformját teremtette meg. Ebben a periódusban tucatnyi unikornis létrejötte felett bábáskodtak, köztük olyan nevekkel, mint a Paypal fizetési rendszer vagy a Vudu streamingszolgáltató. A Plug and Play számos iparágra kiterjedő hálózata több mint 30 ezer startupot, 500-nál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés