Előfizetői tartalom

Nagyon beindultak az utazások, már a járvány előtti szintet közelíti a Wizz Air

Portfolio
Több mint 6 százalékos pluszba ugrott a ma reggeli kereskedésben a Wizz Air részvényeinek árfolyama azt követően, hogy a légitársaság közzétette az április-júniusi időszak számait. A bevétel több mint a duplájára emelkedett az előző év azonos időszakához viszonyítva és az EBITDA szintjén mérséklődött a veszteség. Nyáron már közel a járvány előtti kapacitásokkal tervez repülni a légitársaság.

A 2021. április-júniusi negyedév főbb számai: 2,95 millió utast szállított három hónap alatt a Wizz Air, ami több mint a négyszerese a 2020 azonos időszaki utasforgalmának, amikor is a járvány miatt szinte teljesen leállt a légiközlekedés a világban. A lezárt negyedévben mindössze az elérhető kapacitásai 33 százalékát üzemeltette a Wizz Air. A férőhely-kihasználtságot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés