FONTOS A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán
 
Előfizetői tartalom

Új csúcsokra szaladtak az amerikai tőzsdék

Portfolio
Megtartotta kamatdöntő ülését tegnap az amerikai jegybank, az irányadó kamat nem változott, de erősebb utalást tettek a döntéshozók a közelgő szigorításra. A kereskedési hangulatot emellett továbbra is a gyorsjelentések befolyásolják. Alapvetően jó a hangulat ma a tőzsdéken, még a vártnál gyengébb amerikai GDP-adat sem tudta letörni az emelkedést, annál is inkább, mert a gyengébb gazdasági aktivitás - a Fed korábbi üzenetei ellenére - messzebb tolhatja a jegybanki szigorítás kezdetét a befektetői fejekben.  A bitcoin továbbra is a 40 ezer dolláros szint körül mozog.

2021. július 29. 21:47 Megosztás Még az új csúcs is összejött az amerikai tőzsdeindexeknek Vegyes gazdasági adatok és vegyes gyorsjelentések - ilyen környezetben kereste ma az irányt az amerikai részvénypiac. Végül az S&P (+0,42%) és a Dow (+0,44%)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés